پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1403/09/06

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری شصت و دومین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

 


دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری شصت و دومین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در این جلسه، ابتدا سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، بیان داشت: مراقبت از بیماران بستری در بیمارستان ها جزو وظایف اورژانسی و در اولویت دانشگاه است.


دکتر محمد غلام نژاد، افزود: در وضعیت کنونی مهمترین راه در مقابله با بیماری، کنترل و مراقبت از کودکان گروه های سنی ۵ الی ۱۲ سال است که با ۴۰ درصد بیشترین گروه بستری های ما را در این روزها تشکیل می دهند  و یکی از مشکلات در این زمینه عدم استقبال این گروه سنی از انجام واکسیناسیون است.


رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، اضافه کرد: انتشار بیماری توسط این کودکان، مهمترین بحرانی است  که این گروه سنی برای جامعه و همشهریان دارند.


دکتر غلام نژاد، تصریح کرد: علت کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در این روزها، به خاطر ایمنی ناشی از واکسیناسیون است و مهمترین راهکار برای مقابله با بیماری را، آموزش دادن به مردم، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی برشمردند.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، تأکید کرد: همکاری اداره کل آموزش و پرورش و تأیید رضایت والدین به منظور انجام واکسیناسیون گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال از اولویت‌های کاری ماست که بایست در دستور کار شبکه های بهداشت و درمان قرار گیرد.


 دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ هم، اظهار داشت: کرونا همچنان تمام شدنی نیست و وظایف و تکالیف ما در مقابله با کووید ۱۹ و رعایت شیوه نامه های بهداشتی نیز همچنان تمام ناشدنی است.


دکتر مسلم شریفی، افزود: با وجود رفتارهایی که در سطح جامعه داریم، اگر با همین روند پیش برویم، ظرف 4 تا 5 ماه آینده که ایمنی ناشی از واکسیناسیون به پایان رسید، با چالشها و بحران های جدی روبرو خواهیم شد؛ مگر اینکه عموم مردم نسبت به تکمیل روند واکسیناسیون و تزریق دز سوم اقدام نمایند.


دکتر توانا، مدیر درمان معاونت درمان نیز، گفت:  اگرچه ظرف یکی دو هفته اخیر به دلیل مسافرت ها و بازدیدهای نوروزی، افزایش اندکی در تعداد بیماران داشتیم، ولی خوشبختانه روند بیماری همانند گذشته سیر کاهشی و نزولی به خود گرفته است.


همچنین، مهندس یگانه جو کارشناس مسئول مرکز سیاستگذاری سلامت استان نیز، خاطر نشان کرد: بنا به درخواست وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور، شبکه های بهداشت و درمان می بایست از رئیس سازمان نظام پزشکی و رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان خود، برای شرکت در جلسات کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان و ستاد کرونای شهرستان، دعوت بعمل آورند.


همینطور، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان باشت، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیماری در این شهرستان، ابراز داشت: بیشترین تعداد مبتلایان فروردین ماه 1401 این شهرستان را زنان خانه‌دار و افراد بیکار با ۲۷ درصد، پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان با ۲۱ درصد و کارمندان  ادارات با ۱۹درصد تشکیل می دهند که به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در دورهمی هاست.


مهندس حسنی، اضافه کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ هیچگونه فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در این شهرستان نداشتیم و عدم استقبال گروه سنی ۵ الی 12 سال از واکسیناسیون، عدم توجه به رعایت شیوه نامه ها در جلسات و دورهمی ها و عادی انگاری عمومی، از مهمترین مشکلات مقابله با کووید ۱۹ است؛ در حالیکه بر خلاف تصور عموم، کرونا همچنان بر اسب خود می تازد.


به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر محمد غلام نژاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، دکتر محمد مهدی بانشی معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر حسین ماری اریاد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر توانا مدیر درمان دانشگاه، ذوالفقار دیودل مدیر روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به سیر بیماری در استان، مشکلات فعلی از جمله واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 12 سال و دز سوم واکسیناسیون عمومی به گفتگو پرداختند.